Palautetta eLUTista | Feedback on eLUT

Cover image

Palautetta eLUTista | Feedback on eLUT

eLUTin käyttöönoton jälkeen käyttäjät ovat antaneet siitä palautetta. Alla näette saapuneet palautteet ja niihin annetut vastineet.

Since the introduction of eLUT, users have given feedback on it. Below you will find the feedback received and the responses provided (on the original language of the message).

Palautteet viikko 17 | Feedback received on week 17
 1. Hei! Suomenkielinen eLUT etusivu näyttää olevan hieman rikki. Ensimmäinen tekstiboksi näkyy puoliksi ja sen taustalla englanninkielisessä versiossa näkyvä kuva jää näyttämättä suomenkielisessä vastineessa. Testasin firefoxilla ja chromella samanlaisin tuloksin.

  Sivustolla tehtiin eilen päivitystä, jolloin kuva oli jäänyt jumiin. Vika on nyt korjattu.
   
 2. The Lahti Campus maps do not open up. https://elut.lut.fi/en/campuses/lahti-campus/campus-map-lahti

  The files has been updated and they work now.
 Palautteet viikko 16 | Feedback received on week 16
 1. E-lutin oik. ylänurkan valikossa oleva outlook-linkki on jotenkin rikki ja jää vaan pyörimään... saisiko tämän korjattua? moodlessa oleva vastaava linkki kyllä toimii.

  Testasimme linkin useammalla selaimella ja henkilölle. Ongelma on todennäköisesti käyttäjän internet-yhteydessä kun latauskuvake jää pyörimään eikä lataa sivua.
   
 2. I think there is a mistake in this https://elut.lut.fi/en/completing-studies/language-studies/chinese page. It says that 'Apart from China, it is spoken for example in Taiwan, Malaysia and Singapore.' We have to admit that Taiwan is a part of China it is not a independent country.So please fix it.Thanks a lot!

  Thank you for your kind attention. I corrected the information on the page.
 Palautteet viikko 15 | Feedback received on week 15
 1. LUTista: Aiemmista palautteisiin hakutoiminnosta on vastattu "...Tämän johdosta olemmekin panostaneet hakutoimintaan, jolloin kaiken tiedon löytää hakusanoilla..." Mielenkiintoista, että kun hakukenttään syöttää "Helpdesk" saa jotain aivan muuta hakutuloksiin kuin helpdeskin yhteystiedot, esim. ensimmäisenä ehdotuksena: "OPETUSSUUNNITELMAKAUDEN VAIHTAMINEN TUTKINTO-OHJELMALLE, OPINTOKOKONAISUUDELLE TAI OPINTOJAKSOLLE" ja toisena "UUDEN OPISKELIJAN ILMOITTAUTUMINEN LUKUVUODELLE". Ja joka ikinen kerta kun olen hakukenttää käyttänyt olen turhautunut ja etsinyt tiedot manuaalisesti, juurikin samasta syystä: hakutulos ehdotukset ovat aivan puutaheinää. Liittäisin kuvan, mutta tähän lomakkeeseen ei pysty lisäämään liitteitä.

  Teemme haun kanssa edelleen töitä, tarkoittaen sitä, että kun vastaan tulee sivu, jota haku ei jostain syystä löydy, niin käymme lisäämässä sivulle avainsanan. Antamasi palaute oli todella hyvä esimerkki asiasta, näin todellakin oli. Kävin nyt lisäämässä avainsanoja IT-sivulle ja nyt haku tunnistaa hakusanan helpdesk ja ehdottaa oikeaa sivua. Pyytäisimme kaikkien sivujen käyttäjiä antamaan palautetta sivuista joita ei vielä nyt löydy, niin saamme asian heti korjattua.
   
 2. eLUTista: löysin yhden rikkinäisen linkin (tulee 404 page not found): https://elut.lut.fi/fi/it-ohjeet-sahkoiset-tyokalut/lut-vdi-etakayttopalvelu-etatyopoyta Tämä linkki on ainakin LABin etätyöpöytää koskevalla sivulla (https://elab.lab.fi/fi/it-ohjeet-opiskelun-tyokalut/lut-vdi-etakayttopalvelu-etatyopoyta) Luulisin että rikkinäisen linkin olisi tarkoitus viedä tänne: https://elut.lut.fi/fi/it-ohjeet-opiskelun-tyokalut/lut-vdi-etakayttopalvelu-etatyopoyta tai täältä mä ainakin löysin sen mitä etsin. Kivan selkeästi kuitenkin oikealle sivulle kerätty info etätyöpöytäilystä, kiitos siitä! :)

  Kiitos hyvästä huomiosta, linkki on nyt korjattu.
 Palautteet viikko 12 | Feedback received on week 12
 1. En löytänyt elutista tietoa tilintarkastajatutkintojen koulutuksellisista vaatimuksista hakutoiminnolla eli joko se puuttuu tai haku ei sitä löydä intuitiivisilla hakusanoilla. Uni.lut.fi-sivustolta hakemalla tieto löytyy "Tilintarkastajatutkintojen vaatimukset_ LUT_2021"-tiedostona dokumenttipankista. Päätäni en pistä pantiksi ko. tiedoston tietojen ajantasaisuudesta, mutta näppituntumalta kaikki mainitut kurssit ovat olleet tänä lukuvuonnakin saatavilla, joten ehkä sen voisi sellaisenaankin johonkin laittaa julkisesti saataville.

  Kyseinen ohjeistus löytyy eLUTin sivulta https://elut.lut.fi/fi/opintojen-suorittaminen/opintojen-suunnittelu/opintosuunnitelma-hops/kauppatieteiden-ohjeita pdf-tiedostona. Lisäsin sivulle avainsanan: Tilintarkastaja, joten nyt sivun pitäisi löytyä myös haun kautta.
   
 2. Olisi kiva jos yliopiston kesäopinnot tulisivat tietoon esimerkiksi jo helmikuussa. Nyt kun niitä ei ole vieläkään julkaistu, niin on vaikea suunnitella, että tekeekö kesän töitä vai opiskeleeko. Jos ne julkaistaisiin aiemmin, niin voisi jo aikaisessa vaiheessa katsoa, että onko omaan tutkintoon sopivia kursseja riittävästi, jotta on järkevää opiskella kesällä. Lisäksi kysyin asiasta kaplaakin opinto-ohjaajalta ja hänen vastaus oli, että kurssit julkaistaan kevään aikana eikä mitään tarkempia tietoja. Olisi siis kiva jos kurssit voitaisiin julkaista aiemmin ja jos tämä ei ole mahdollista niin julkaistaisiin edes, että millon kurssit julkaistaan.

  Välitin palautteen tiimille, joka vastaa kesäopintojen suunnittelusta. Julkaisemme kielten osalta kesäopintojen tarjonnan viikolla 10 ja muu tarjonta julkaistaan huhtikuun alkuun mennessä. Ne tulevat löytymään hakusanalla: kesäopinnot.
Palautteet viikko 11 | Feedback received on week 11
 1. Nykyisestä eLUT:sta ei löydä mitään. UniLutista sentään löytyi kaikki tarvittavat teidot ja päivämäärät opiskeluun liittyen. Esimerkiksi, missä lukee lukukausien ajankohdat.

eLUT verkkosivuilla on paljon asiaa. Tämän johdosta olemmekin panostaneet hakutoimintaan, jolloin kaiken tiedon löytää hakusanoilla. Etusivun hakukenttä antaa ehdotuksia haetuista sivuista, ne eivät vie suoraan sivulle. Enteriä painamalla  pääsee haun pääsivulle, josta löytyy linkit halutulle sivulle. Kirjoittamalla hakukenttään: lukukauden ajankohdat - tulee ehdotus sivusta nimeltä Opiskelijan aikataulut, josta löytyy infoa.

Palautteet viikko 10 | Feedback received on week 10
 1. ELutissa voisi panostaa hakukoneoptimointiin. Esimerkiksi kun etsii LUT Tentit hakusanalla Googlesta, tulee lähinnä lut.fi-sivulle vieviä linkkejä ja linkki johonkin uutiseen maskinkäytöstä tentissä. Olisi kiva ja nopeuttaisi, että toisi suoraan "Tenttiminen"-sivun eLutista.

  eLUtin lanseerauksen myötä lähdimme myös parantamaan Googlen hakukoneoptimointia mutta valitettavasti se vie hieman aikaa, jotta saamme eLUTin tutuksi ja tunnetuksi Google-haussa. Vastaava sivusto eLAB on ollut olemassa jo kauemmin ja tullut näin paremmin googlelle tutuksi.
   
 2. eLutin Kampuskartta-osiosta ei löydy yhtään karttaa, pdf:t eivät aukea.

  Testasin ja päivitin sivut Kampuskartta Lappeenranta ja Kampuskartta Lahti. Nyt liitteiden pitäisi aueta.
Palautteet viikko 9 | Feedback received on week 9
 1. Palautetta eLutista: Nuo opintojen suorittamisen alapuolella olevat otsikot, kuten tenttiminen ja siihen liittyvät aikataulut, ja opinnäytetyö ovat aika syvällä piilossa ja monen klikkauksen takana. Olisi helpompaa, jos ihan etusivulla olisi vaikka tenttiminen ja sen alle liittyvät otsikot, tenttiminen on kuitenkin paljon arkisempi asia kuin esimerkiksi opiskelijavaihto, jonka viereen nämä tenttiasiat on sijoitettu. Vanhassa uni.lutissa yksi parhaita ominaisuuksia oli tosiaan tuo, että tenttiasioihin, varsinkin päiväkohtaiseen kuulustelujärjestykseen pääsi heti etusivulta ilman ylimääräisiä klikkauksia tai etsintää Opinnäytetöitä koskevan osion voisi myös lisätä tai siirtää kokonaan valmistuminen-osioon, sillä varmasti moni menee etsimään dipasta ja kandista tietoa myös sieltä, erityisesti kun kypsyysnäyte on myös siellä.

  eLUT verkkosivuilla on todella paljon asiaa ja olemme yrittäneet rakentaa kokonaisuudesta loogisen mutta valitettavasti välillä tieto on syvällä useamman otsikkotason alla. Tämän johdosta olemme panostaneet hakutoimintaan, jolloin polkua ei tarvitse etsiä otsikoiden alta. Haku löytää siis kaikki edellämainitut sivustot ja nopeuttaa näin tiedon löytymistä. Etusivun hakukenttä antaa ehdotuksia haetuista sivuista, ne eivät vie suoraan sivulle. Enteriä painamalla  pääsee haun pääsivulle, josta löytyy linkit halutulle sivulle. Sivuille on myös mahdollista lisätä avainsanoja, jotta haku löytäisi sivut vieläkin paremmin. Näistä otamme mielellämme vinkkejä vastaan.
   
 2. Tenttilistat eivät päivity. Miten on mahdollista, että tenttilistalinkki voi antaa sekä edellisen että kuluvan päivän tenttisalit kahdelle eri henkilölle? Sivuhistoria oli tyhjennetty ja silti samalla linkillä ei päässyt samalle päivitetylle sivulle. Muutenkin sivustolta minkään tiedon löytäminen on tehty erittäin vaikeaksi enkä nää mitään järkeä tässä että aiempi toimiva unilut on ajettu alas ja korvattu tällä keskeneräisellä tekeleellä.

  eLUTissa on tänään perjantaina 4.3. aamulla ollut tekninen päivitysviivästys tenttilistojen osalta mutta se on nyt saatu korjattua. Normaalisti tiedot päivitetään sivulle jo heti klo seitsemän jälkeen aamulla, koska aamutentit alkavat kello 8:30. Pahoittelemme tämän aamun viivästystä ja siitä aiheutunutta ylimääräistä vaivaa.
  UNI.lut.sivusto oli valitettavasti tullut jo tiensä päähän päivittämisen osalta ja uudelle sivustolle oli tarvetta. Kehitämme eLUT sivua kaiken aikaa käyttäjäpalautteiden pohjalta ja yritämme saada sen toimimaan mahdollisimman joustavaksi ja helpoksi opiskelijoille. Tämän johdosta olemme panostaneet hakuun. Haku löytää etsittävän asian helposti ja nopeuttaa näin tiedon löytymistä. Etusivun hakukenttä antaa ehdotuksia haetuista sivuista, ne eivät vie suoraan sivulle. Enteriä painamalla  pääsee haun pääsivulle, josta löytyy linkit halutulle sivulle.
Palautteet viikko 8 | Feedback received on week 8
 1. Opinnäytetyöpohja on kauhean vaikea löytää, siis Googlaamalla tai ihan eLutin hausta ei löydy ensimmäisten joukossa. Itse asiassa eLutilla ei taida olla ollenkaan hakukoneoptimointia, toisin kuin eLabilla. Sivusto ei siis ilmaannu hakutuloksiin käytännössä ikinä, mikä on aika ikävää, koska sivulta on muutenkin vaikea löytää mitään.

  eLAB ja eLUT sivustojen hakua on yritetty parantaa huomattavasti nyt alkuvuodesta, kehitämme niitä samanaikaisesti. Etusivun hakukenttä antaa ehdotuksia haetuista sivuista, ne eivät vie suoraan sivulle. Vasta painamalla enteriä pääsee haun pääsivulle, josta linkkiä klikkaamalla pääsee halutulle sivulle. Sivuille on myös mahdollista lisätä avainsanoja, jotta haku löytäisi sivut vieläkin paremmin. Kävin lisäämässä Opinnäytetyö sivuille sanat: Opinnäytetyön mallipohja ja Opinnäytetyö mallipohja. Nyt haun pitäisi ehdottaa näitä sivuja. Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia sivuista, joita haku ei löydä, niin voimme lisätä niille avainsanoja.
   
 2. Yritin etsiä tietoa LUT:n kesäopinnoista, mutta tästä ei löydy infoa sivuilta. Olisi hyvä jos elutista löytyisi jotain tietoa tähän liittyen.

  Julkaisemme kielten osalta kesäopintojen tarjonnan viikolla 10 ja muu tarjonta julkaistaan huhtikuun alkuun mennessä. Ne tulevat löytymään hakusanalla: kesäopinnot.

Palautteet viikko 7 | Feedback received on week 7
 1. eLUT:n käyttökokemusta voisi parantaa muuttamalla navigoinnin tekstit normaailksi, ei TIKKUKIRJAIMILLA KIRJOITETUKSI, niitä kun on hankalampaa lukea, varsinkin suuremmalla näytöllä. Huuto-casella kirjoitettu teksti valkoisella pohjalla, mustareunuksisessa laatikossa tekee lukemisesta oikeasti hankalaa, esimerkiksi sivulla OPINTOJEN SUORITTAMINEN, kun näitä otsikkolaatikkoja on noinkin monta päällekäin.

Olemme pyrkineet löytämään verkkosivujen suunnitteluvaiheessa asettelultaan rauhallisen ratkaisun fonttikoon osalta, jotta käyttökokemus olisi miellyttävä. eLUT sivusto on tarkistettu saavutettavuusasiantuntijoilla ja he ovat todenneet sivut Aluehallintoviraston määrittelemällä tavalla saavutettaviksi ja saavutettavuusvaatimukset täyttäviksi.

Palautteet viikko 6 | Feedback received on week 6
 1. Mistä nykyisin löytää vuosittaisen akateemisen kalenterin?

  Opiskelijoiden lukuvuoden aikataulut löytyvät täältä: https://elut.lut.fi/fi/opintojen-suorittaminen/opintojen-suunnittelu/opiskelijan-aikataulut

 2. Olisiko eLUTiin mahdollista saada sivu jossa olisi samat linkit, kuin uni.lut.fi -sivustolla oli oikeassa reunassa? Tai voisiko ne suoraa lisätä etusivulle? Sähköposti, Sisu ja kirjaston sivut ovat ne joita opiskelijat käyttävät päivittäin, mutta linkit niihin ovat erillisten hakujen ja parin tai kolmen nettisivun takana. Uni.lut.fi sivustolta löyty kaikki tarvittavat linkit, klikkasi haluamansa auki ja se oli siinä.

  eLUTin etusivulla, oikeassa yläkulmassa, on MENU-valikko, jonka alta löytyy pikalinkit Sisuun, Moodleen, Time-Editiin ja sähköpostiin. Juttelemme eLUT kehitystiimimme kanssa kirjaston pikalinkin lisäämisestä Menu-valikkoon.
 3. Vaihtokohteiden lukukausi aikataulut olisi kiva saada taas näkyviin. Ennen pystyi tarkastella helposti, että kuinka pitkää vaihto kestää.

  Lukukausitiedot olivat tosiaan ennen UNIissa mutta eLUTin myötä on noussut ajatus ettei niitä enää eLUTiin tarvita, koska tiedot löytyvät jokaisen yliopiston omilta sivuilta. Tietojen ajantasalla pitäminen ja päivittäminen vaatisi jatkuvaa tarkistelua, mutta toki mietimme vielä näiden sijoitusta sivulle.

 4. There are some links which are not working in the page of Planning your Doctoral studies - headlines Enrolment for the academic year and Enrolment for courses and exams.

  All the links have been now updated and are working.

Palautteet viikko 4 | Feedback received on week 4
 1. eLUTIn haussa oikean tiedon klikkaaminen voisi viedä suoraan tuolle sivulle eikä vain täydentää hakua. Tällä hetkellä esimerkiksi, jos hakuun kirjoittaa "harjoittelu" ja valitsee ensimmäisen ehdotuksen "harjoittelusopimuksen tekeminen" täydentää haku tuon tiedon, muttei hae sitä automaattisesti tai johda tuolle sivulle.

  eLUTin haku on rakennettu niin, että etusivun Haku-toiminta antaa vain ehdotuksia, jotka eivät siis ole pikalinkkejä sivuille. Vasta suurennuslasia painamalla tai enteriä klikkaamalla pääsee itse hakusivulle, josta löytää pikalinkit haetulle sivuille. Esimerkisi Google toimii samalla periaatteella eli ehdottaa hakutuloksia, ei suoria linkkejä.
 2. Missä näkyy vuoden kalenteri ja periodit? Ne olivat vielä vanhan UNIin sivuilla. Miksi sulkea vanha sivusto jos kaikkia tietoja ei löydy elutista?

  Opiskelijan aikataulut löytyvät eLUtista täältä: https://elut.lut.fi/fi/opintojen-suorittaminen/opintojen-suunnittelu/opiskelijan-aikataulut
  UNI sivusto oli jo vanhentunut eikä sen päivittäminen uuteen versioon ollut enää mahdollista. Loimme uuden eLUT- verkkosivuston, joka elää ja kehittyy kaiken aikaa saatujen palautteiden ja käyttäjakokemusten myötä. Tällä hetkellä eLUtista pitäisi löytyä ihan kaikki sama tieto kuin ennen UNIstakin, mutta se on ehkä esitetty eri muodossa kuin aikaisemmin. Palautteessa oli myös kommentteja koskien vaihto-opiskelua ja siihen käytettäviä järjestelmiä. Ne olemme välittäneet opiskelijavaihto-tiimillemme.

Palautteet viikko 3 | Feedback received on week 3
 1. Kun eLutia kehitätte, niin varmaankin muistatte, että suomenkielen nimitys on yleensä "Suomi" - ei "Finnish". Hyvä on kuitenkin, että käytätte vielä suomenkieltä sivustoillanne, kiitos siitä.

  Kaikki meidän viestintämme on kaksikielistä eli suomi ja englanti. Pyrimme parhaamme mukaan palvelemaan sekä suomen- että englanninkielisiä opiskelijoita. Etusivun kielivalikon termi Finnish helpottaa vieraskielisiä löytämään kielivalikon.
 2. eLUTissa pitäisi ehdottomasti olla kohta, josta löytyy IT ladattavine ohjelmistoineen. Nyt en löydä sitä mistään. Pelkkä webmail ei riitä.

  Kaikki opiskeluun liittyvät it-ohjeet ja työkalut löytyvät tämän linkin takaa: https://elut.lut.fi/fi/it-ohjeet-opiskelun-tyokalut. Tarvittaessa apua saa opiskelijoiden IT tukipalvelusta, jonka yhteystiedot löytyy täältä.

Palautteet viikko 1-2 / 2022 | Feedback received on week 2 / 2022
 1. Missä täällä eLUTissa ovat koulutusohjelma- tai edes osastokohtaiset tiedotuskanavat opiskelijoille?

  Ne eivät löydy valitettavasti vielä, ovat kuitenkin tulossa.
   
 2. Where can I find the academic calendar for next year? I tried to find it on the eLUT website, but maybe I missed it. It would be great if the link for that was in a prominent place so that it is easy for everyone to find.

  https://elut.lut.fi/en/completing-studies/planning-your-studies/student-calender (Have you tried search? You can find the calender easily when writing a search calender)
   
 3. Toivoisin näkeväni sivulta, milloin sitä on viimeksi päivitetty. Ja jos joku tieto lisätään / muutetaan, niin jollain lailla olisi hyvä erottaa mikä tietoa sivulla on uusi / muokattu.

  Tämä otetaan pohdintaan ja mietitään miten voisi toteuttaa parhaiten. Periaatteessa kaikki eLUTin tieto on ajan tasaista, koska kaikki muutokset tehdään suoraan sivulle.
   
 4. Tenttijärjestykset-sivuston linkit eivät avaudu eLutissa. Polku: Etusivu -> OPINTOJEN SUORITTAMINEN ->TENTTIMINEN-> TENTTIJÄRJESTYS. Eli jos yrittää avata linkkiä "Koulutusohjelmakohtainen tenttijärjestys, Lappeenranta" tm. Ei saa mitään auki.

  Liitteiden kanssa on ollut ongelmia eLUTissa viikolla 1 ja vikaa ollaan korjaamassa. Liitteet aukenivat nyt ainakin testaajalla normaalisti.
   
 5. Miksi ihmeessä uni lut piti sulkea ennen kuin kaikki tieto oli siirretty eLut palveluun? Eilen yritin löytää tietoa ryhmätyötilojen varaamisesta ja minun piti käyttää googlen välimuistissa olevaa versiota uni lutista, koska kyseistä tietoa ei ole eLut palvelussa.

  Uni-portaali on poistettu tuotantokäytöstä 1.1.2022 mutta se on julkisesti saatavissa vielä 21.1.2022 saakka, koska kaikkia sisältöjä ei ollut ehditty siirtää.
   
 6. Tämä uusi uni.lutin korvike on kehno, sillä opinto-oppaat eivät toimi. Sisustakaan ei missään ole mitään selkeitä ohjeita ja jos on niin niitä ei löydä. Kursseille ilmoittautminen on tehty aivan liian turhan monivaiheiseksi? Missä ovat selkeät ohjeet kuinka ilmoittautua maisterivaiheen kursseille kaksiportaisuuden kanssa?

  eLUTiin on nyt päivitetty SISU-ohjeet, joiden avulla ilmoittautuminen kursseille onnistuu.
  SISU-ohjeet https://elut.lut.fi/fi/it-ohjeet-sahkoiset-tyokalut/sisu/sisu-ohjeet
  Kaksivaiheisen koulutuksen tutkinto-ohjelmien käsittely https://elut.lut.fi/fi/it-ohjeet-opiskelun-tyokalut/sisu/sisu-ohjeet/henkilokohtainen-opintosuunnitelma-hops-sisu-1
  Opintojaksoille ilmoittautuminen https://elut.lut.fi/fi/it-ohjeet-opiskelun-tyokalut/sisu/sisu-ohjeet/opintojaksoille-ilmoittautuminen-sisu
   
 7. Ennen kuin lanseeratte uusia sivuja linkkejä pitäisi tarkastella ensin. Esim Moodlessa olevat linkit Dippakurssilla eivät toimi, koska linkki on vanhalle unilut-sivulle. Yritin myös googlettaa ohjetta siirtää time-edit kalenteria outlookiin ja ohje löytyykin googlen kautta. Kuitenkaan linkki ei taaskaan toimi eikä eLUTin oma haku anna vastaavaa ohjetta.

  eLUT sivustolla ollaan parhaillaan tekemässä käyttäjätestausta testiporukan toimesta. Korjaamme kaiken aikaa virheellisiä tietoja ja linkkejä. Opettajat sen sijaan vastaavat Moodlen sisällöstä, joten heille olisi hyvä vinkata toimimattomista linkeistä. Yritämme saada kaiken korjattua mahdollisimman pian ja otamme mielellämme vastaan palautetta.
   
 8. Saisiko sisun, moodlen ja sähköpostin pikakuvakkeet sivun yläpalkkiin? Niitä käyttää eniten ja ne täytyy nyt etsiä hankalasti valikon takaa.

  eLUTin etusivun oikeassa yläkulmassa on MENU-valikko, jonka alta löytyy pikalinkit Sisuun, Moodleen ja sähköpostiin.
   
 9. Moi Uni portaali on uudistunut ja Dippa Mappi osio on jäänyt tyhjäksi. Ei löydy aikaisemmin sivustolla olleita lomakepohjia.

  DippaMappi osio on nyt julkaistu eLUTissa: https://elut.lut.fi/fi/opintojen-suorittaminen/opinnaytetyo/diplomityo-pro-gradu-tutkielma Pahoittelemme että sivun julkaisu viivästyi.
   
 10. eLUTin kaikki Euroopassa olevien vaihtomaiden omat sivut ovat vielä tyhjiä, vaikka hakuaika syksyksi 2022 ja kevääksi 2023 alkaa alle kuukauden päästä. Opiskelijat eivät siis pääse eLUTissa tutustumaan mahdollisiin vaihtokohteisiin, eikä vanhoja tietoja enää löydä UNIsta, sillä UNI uudelleenohjaa käyttäjän automaattisesti eLUTtiin. Palvelu on kuitenkin vielä selkeästi keskeneräinen, ja tietoa puuttuu paljon. Kaikki Euroopan vaihtokohteiden lisätiedot puuttuvat uudesta portaalista. Esim, Espanja: https://elut.lut.fi/fi/opintojen-suorittaminen/kansainvalistyminen-ja-opiskelijavaihto/vaihto-opiskelu/vaihtokohteet-3

  Kansainvälistymisen sivut ovat parhaillaan työn alla. Vaihtokohteet Euroopassa sivusto on parhaillaan työn alla. Eilisen (keskiviikko 12.1.) aikana sivut on saatu lähes kuntoon, vain muutaman maan tiedot vielä puuttuu. Hakuaikataulut ovat tekijöillä ja vastuuhenkilöillä tiedossa ja sivut saadaan varmasti hyvin pian kuntoon.