LUTin energiajärjestelmien tiedekunta (LES): Opiskelijoiden kesätyöpaikat 2023 haussa nyt!

Kansikuva

LUTin energiajärjestelmien tiedekunta (LES) tarjoaa kesätöitä touko-elokuussa 2023 opiskelijoille. Työtehtävät sijoittuvat Energiatekniikan, Konetekniikan, Sähkötekniikan tai Kestävyystutkimuksen osastoille tai LUT Voima -yksikköön.

Kesätyö tutkimusapulaisena yliopistossa antaa hyvän pohjan muun muassa tuntiopetustehtäviin tai tohtoriopintoihin. Yliopistossa suoritettua työskentelyä arvostetaan diplomityötä tarjoavissa yrityksissä, joista valmistumisen jälkeen löytyy usein myös ensimmäinen työpaikka.

Työtehtävät vaihtelevat esimerkiksi tutkimuksen avustavista tehtävistä opintomateriaalien päivitykseen ja suunnitteluun liittyviin avustaviin tehtäviin.

Lähetä

• Hakemus (motivaatiokirje)
  • CV
  • Opintosuoritusote