Dream-sijoittajatapahtuma - StartHub Lahti

kansikuva

Dream-sijoittajatapahtuma - StartHub Lahti

Yrittäjät ja sijoittajat unelmoivat isoja Dream-sijoittajatapahtumassa Lahden Malskilla

Lahdessa nostetaan tosissaan startup-henkeä ja autetaan kasvuyrityksiä menestymään. Syyskuun 14. päivä yrittäjät ja sijoittajat ympäri Suomen tapaavat toisensa Malskin historiallisessa panimorakennuksessa. Sammiosalissa pidettävää Dream-sijoittajatapahtumaa isännöi StartHub.

Lahti on luonteva ympäristö uudenlaiselle startup-tapahtumalle. Alueella on merkittävää liiketoimintapotentiaalia, valtavasti teollisuutta ja monialaista huippuosaamista. Myös uusia liikeideoita ja innovaatioita synnyttävä startup-kulttuuri on poikkeuksellisen vahvaa. Yritykset ja sijoittajat yhteen tuova tapahtuma on jatkumoa tälle kehitykselle.

  • Haluamme tuottaa Lahteen merkittävän vuosittaisen startup-tapahtuman, johon osallistutaan niin Suomesta kuin ulkomailtakin, kertoo StartHubin Mark Poutanen.

Sijoittajatapahtumassa alueen kiinnostavimmat startup-yrittäjät pitchaavat eli esittelevät liikeideansa sijoittajille. Taloudellisen pääoman lisäksi kasvuun tarvitaan sosiaalista pääomaa. Se syntyy parhaiten verkostojen ja kohtaamisten avulla.

  • Dream on intiimi tapahtuma ja alusta uniikkien liikeideoiden esille tuomiseen. Samalla näkee itsekin mitä uutta upeaa startup-genrestä on nousemassa.

Tapahtumaan on avoin haku kaikille kasvuyrityksille. Hakijoiden joukosta mukaan kutsutaan parhaat startup-yritykset. Valinnassa painotetaan liiketoiminnan joustavaa skaalautuvuutta kansainvälisille markkinoille. Haku on auki 12.08.2022 asti verkkosivuilla www.starthub.fi/event/dream/.

Inspiroiva kattaus asiantuntemusta

Tapahtuma on kolmijakoinen. Aamupäivä on varattu yrityksille, jonka aikana keynote-puhujana kuullaan muun muassa enkelisijoittaja ja yrittäjä Noora Fagerströmiä. Iltapäivällä pitchataan ja loppupäivä varataan vapaalle verkostoitumiselle, huippuartisteille ja esiintyjille.

Tapahtumaan kutsutaan myös Lahden alueen päättäjiä, yrityselämän vaikuttajia ja startup-alan toimijoita ympäri Suomen. Kiinnostus aiheeseen on yhteinen, sillä kasvuyritysten menestystarinat vaikuttavat koko alueen kehittymiseen. Tukea, avoimuutta ja yhteistyötä tarvitaan. Lahdessa tästä on jo konkreettista näyttöä:

  • StartHubissa autetaan Lahden seudulle sijoittuvia startupeja alkuun tarjoamalla heille tilat sekä sparraus- ja valmennuspalvelut kolmen vuoden ajaksi, kertoo Poutanen.

Dream-sijoittajatapahtuma 14.9.2022, Sammiosali, Päijänteenkatu 9, Lahti. Tapahtumasivu Facebookissa. Lisätiedot ja haastattelupyynnöt tapahtumapäällikkö Mikko Kittelä +358 44 5183191, mikko.kittelä@lab.fi sekä Jani Nieminen +358 50 3031369, jani.nieminen@lab.fi.

 

StartHub on vuonna 2019 toimintansa aloittanut uusien liikeideoiden kiihdyttämö ja hautomo. Tiiviissä yhteisössä synnytetään uusia menestysyrityksiä Lahden seudulle ja autetaan ideasta eteenpäin. Yhteisössä toimii tällä hetkellä 30 aktiivista startupia, joille kokonaisuus on maksuton. Toimitilat sijaitsevat LAB Lahden kampuksella Mukkulassa. Toimintaa tukevat Lahden kaupunki, LAB-ammattikorkeakoulu ja Isku Oy. www.starthub.fi