LAB LIITO Talk: Ota liinisti! Askelmerkkejä kaaoksesta kirkkauteen

kansikuva

LAB LIITO Talk: Ota liinisti! Askelmerkkejä kaaoksesta kirkkauteen

Published 09.03.2022

LAB LIITO Talk -seminaarisarja on tarkoitettu sidosryhmien edustajille, alumneille, opiskelijoille ja henkilöstölle. Pääset tutustumaan Liiketoimintayksikön asiantuntijoihin sekä hankkeiden toimijoihin näiden seminaarien kautta. Seminaarit toteutetaan webinaareina.

LAB LIITO Talk -seminaarisarjan maaliskuun webinaarin aiheena on Ota liinisti! Askelmerkkejä kaaoksesta kirkkauteen

Syövätkö ennakoimattomat tilanteet ja äkilliset häiriöt yhteisösi työaikaa ja työtehoja? Kärsitkö sirpaleisen työn aiheuttamasta tuottavuusvajeesta? Olette jo kokeilleet kaikkea, mutta arjen työn kaaostila ei ota talttuakseen? Tule kuulemaan ja keskustelemaan mistä saattaisi olla kysymys ja miten voit edetä kohti selkeämpää ja eheämpää työn tekemisen kulttuuria.

Webinaarin asiantuntijana lehtori Johanna Kuisma

Ilmoittautuminen päättyy ti 8.3.2022 klo 16.00.