Opiskelijoiden IT-tukipalvelut ja IT-tukipiste

kansikuva

Opiskelijoiden IT-tukipalvelut ja IT-tukipiste

LUT-yliopiston tietohallinto tuottaa IT-tukipalveluita LUT-yliopiston ja LAB-ammattikorkeakoulun opiskelijoille. Opiskelijoiden IT-tukipalvelut auttaa erityisesti LUT-tunnukseen ja salasanaan liittyvissä ongelmatilanteissa ja tällaiset ongelmat pyritään korjaamaan mahdollisimman pikaisesti.

Opiskelijoiden IT-tukipalvelut auttaa näissä asioissa

LUT-korkeakoulujen henkilökunnan jäsenet voivat myös noutaa uuden LUT-tunnuksen tai unohtuneen salasanan tai käydä liittämässä kulunvalvonta-avaimen tulostusjärjestelmään Opiskelijoiden IT-tukipisteellä. Ota virallinen henkilöllisyystodistus mukaan. Muissa IT-asioissa henkilökuntaa palvelee LUT-tietohallinnon helpdesk.

Yhteystiedot ja palveluajat

Sähköpostitse palvelemme jokaisena arkipäivänä (ma-pe). Muiden yhteydenottokanavien aukiolon voit tarkistaa alla olevasta taulukosta.

Ennen yhteydenottoa suosittelemme tarkistamaan, löydätkö vastauksen IT-ongelmaasi

Opiskelijoiden IT-tukipalvelut on avoinna ma-pe klo 10-14:

Sähköposti
(ma-pe)
studenthelpdesk@lut.fi
Puhelin
(ei käytössä tiistaisin)
IT-tukipisteet
(tiistaisin)
Avoinna tiistaisin klo 10-14
Lappeenrannassa luokan 1304 edessä
Lahdessa huoneessa A136
Chat
(24/7)
LUT-botti Emmi vastaa kysymyksiin chatissa 24/7
Etätapaamiset ajanvarauksella
(ma-pe)

Voit varata 15 minuutin etätapaamisen, varaukset viimeistään tuntia etukäteen. Lisätietoja löydät tämän taulukon alapuolelta.

Lisäksi Duo MFA -infopisteet palvelevat ma-pe talven 2022-2023 ajan.

Opiskelijoiden IT-tukipalvelut palvelee LUTin ja LABin opiskelijoita. Poikkeukset aukioloajoissa ilmoitetaan tällä verkkosivulla.

Lappeenrannan kampuksen Opiskelijoiden IT-tukipiste on suljettu tiistaina 24.1.2023, mutta on poikkeuksellisesti avoinna torstaina 26.1.2023 klo 10-14.

Lahden kampuksen Opiskelijoiden IT-tukipiste on suljettu tiistaina 31.1.2023.

Lappeenrannan kampuksen Opiskelijoiden IT-tukipiste suljetaan tiistaina 31.1.2023 jo klo 11:45.

Etätapaamiset ajanvarauksella

15.9.2022 alkaen voit varata Opiskelijoiden IT-tukipalveluihin 15 minuutin etätapaamisen, jonka aikana voit saada apua LUT-tunnuksen ongelmaasi. Tapaamiset toteutetaan Microsoft Teams -ohjelman avulla.