Kieli- ja viestintäopinnot

kansikuva

Kieli- ja viestintäopinnot

LUT-yliopiston ja LAB-ammattikorkeakoulun yhteinen Kielikeskus kehittää kanssakäymisen ja kansainvälistymisen edellytyksenä olevaa kielten ja viestinnän osaamista sekä opiskelijoiden ja henkilökunnan että alueen työelämän tarpeisiin. 

Vieraiden kielten ja kulttuurien oppiminen nähdään mahdollisuutena laajentaa maailmankuvaa ja kehittää luovaa ajattelukykyä. 

Laajat ja monipuoliset kieli- ja viestintätaidot ovat kaiken osaamisen keskiössä. Kielikeskuksen tarjonnasta löydät useita vaihtoehtoja sekä eri kielien että oppimismenetelmien suhteen. Tavoitteena on viestintätaito, joka on osa ammatillista ja kulttuuriosaamista. 

Englannin, ruotsin ja suomen kielen lisäksi voit tutustua maailmankieliin, vaikkapa espanjaan tai japaniin. Kieliä ja viestintää on mahdollista opiskella verkko-, lähi-, monimuoto- ja projektioppimismenetelmillä.

Voit aloittaa monien kielten opinnot alkeista, mutta kursseja on tarjolla myös kieliä aiemmin opiskelleille. Tarjontaa täydentävät eri oppilaitosten yhteiset verkkokurssit. 

 

Yhteystiedot

Pasi Puranen, Kielikeskuksen johtaja  
pasi.puranen@lab.fi
050 470 5322

Johanna Marjomäki, osaamispäällikkö (kotimaiset kielet)
johanna.marjomaki@lab.fi
044 708 1083 

Ritva Kosonen, osaamispäällikkö (vieraat kielet)
ritva.kosonen@lab.fi
0400 376 364