Opintojen aloittaminen

kansikuva

Opintojen aloittaminen

Tervetuloa opiskelemaan LUT Yliopistoon!

Uteliaiden yhteisö – Land of the curious

Olemme yhteisö, jossa uteliaat ihmiset inspiroivat uteliaita. Uteliaat sukeltavat syvälle intohimoonsa ja vievät ajatteluaan eteenpäin joka päivä. Ilman uteliaisuutta ei voi muuttaa maailmaa. Utelias kokeilee, epäonnistuu ja onnistuu nopeammin kuin muut.

Tartumme asioihin, joita maailma tarvitsee, mutta joita muut pitävät jopa mahdottomina. Kampuksemme sijaitsevat Lappeenrannassa ja Lahdessa, mutta mielenmaisemamme on tavoitettavissa missä tahansa.

Puhdas energia, vesi ja ilma ovat elämän edellytyksiä, joihin me etsimme ratkaisuja monialaisella osaamisellamme. Autamme yhteiskuntaa ja yrityksiä uudistumaan kestävästi.

Uuden tutkinto-opiskelijan muistilista

Orientaatio

Kaikille LUT-yliopiston uusille opiskelijoille järjestetään orientaatio ennen varsinaisten opintojen alkua.

Orientaatiossa uudet opiskelijat saavat tärkeää tietoa muun muassa opintojensa aloittamisesta, opiskelijayhteisöstä, opiskelun tukipalveluista sekä opiskelukaupungista. Orientaatioon osallistuminen on välttämätöntä opintojen sujuvan aloituksen varmistamiseksi. Muista varata orientaatioon mukaasi henkilöllisyystodistus.

Orientaatio-ohjelma on paikkakuntakohtainen! Tiedot Lappeenrannan, Lahden, Mikkelin sekä Kouvolan orientaatioista löydät alta "Lisätietoja"-osiosta.