Uuden opiskelijan ilmoittautuminen lukuvuodelle

kansikuva

Uuden opiskelijan ilmoittautuminen lukuvuodelle

Jatka paikan vastaanottamisen jälkeen Oma Opintopolku -palvelun kautta lukuvuosi-ilmoittautumiseen OILI-ilmoittautumispalvelussa. Ilmoittautuminen läsnä tai poissa olevaksi on pakollista.

Uuden kandidaatti- ja maisteriopiskelijan on ilmoittauduttava kaikkiin voimassa oleviin tutkinto-opiskeluoikeuksiinsa viimeistään opiskelupaikan vastaanottamisen määräaikaan mennessä.

HUOM! Lukuvuosi-ilmoittautumispalvelun (OILI) käyttökatko on ohi ja ilmoittautuminen on jälleen auki normaalisti.

Jos olet ottanut opiskelupaikan vastaan LUTissa ennen kuluvaa vuotta ja ilmoittautunut poissa olevaksi opiskelijaksi, sinun on ilmoittauduttava lukuvuodelle OILI-ilmoittautumispalvelussa (viimeistään 11.7.2024 klo 15:00). Ilmoittautuminen alkaa 1.5.

Läsnä olevaksi ilmoittautumisen yhteydessä maksat Ylioppilaskunnan jäsenmaksun OILI-ilmoittautumispalvelussa.

Mikäli et ole ilmoittautunut määräaikaan mennessä, menetät opiskeluoikeutesi. Jos haluat myöhemmin aloittaa opintosi ja ilmoittautua opiskelijaksi, sinun on haettava yliopistolta oikeutta päästä uudelleen opiskelijaksi ja maksettava hakemuksen käsittelystä perittävä maksu (35 €), josta on säädetty valtioneuvoston asetuksessa yliopistojen toiminnassa perittävistä maksuista 1082/2009. Hakemus voidaan tehdä osallistumatta opiskelijavalintaan. Ole yhteydessä opinto@lut.fi osoitteeseen tarkempia ohjeita varten.

Uuden kandidaatti- ja maisteriopiskelijan ilmoittautuminen läsnä olevaksi

Läsnä olevaksi ilmoittautuvat perustutkinto-opiskelijat maksavat ilmoittautumisen yhteydessä ylioppilaskunnan jäsenmaksun (ks. lisätiedot Tutkinto-opiskelijan lukuvuosi-ilmoittautuminen sivulta).

Ainoastaan läsnä olevaksi ilmoittautuneella opiskelijalla on oikeus suorittaa opintoja, saada merkintöjä opintorekisteriin ja valmistua. Poissa olevaksi ilmoittautunut ei voi suorittaa opintoja tai liittyä ylioppilaskuntaan.

Uuden tohtorikoulun jatkotutkinto-opiskelijan ilmoittautuminen läsnä olevaksi

Ota opiskelupaikka vastaan määräaikaan mennessä Oma Opintopolku -palvelussa. Kun olet ottanut opiskelupaikan vastaan sitovasti, pääset siirtymään Opintopolku-palvelun kautta OILI-ilmoittautumispalveluun, jossa teet myös lukuvuosi-ilmoittautumisen läsnä olevaksi.