Motiivi Hyvinvointipalvelut

kansikuva

Motiivi Hyvinvointipalvelut

Koetko olosi opintojen aikana väsyneeksi luentojen tai iltamenojen aikana? Oletko huolestunut hyvinvoinnistasi, kaipaatko harrastustoimintaa tai haluatko tukea painonhallintaan? Et ole yksin. Me Motiivi Hyvinvointipalveluissa olemme sinun tukenasi läpi opintojen ensimmäisestä lukuvuodesta viimeiseen. Me haluamme, että sinä menestyt niin opinnoissa kuin sosiaalisessa elämässä.

LAB-ammattikorkeakoulun Motiivi Hyvinvointipalvelut tarjoaa opiskelijoille Lappeenrannan kampuksella niin Motiivin kuin MOVEO Hyvinvointi- ja liikuntapalveluiden kautta monipuolisia palveluita kuten hierontaa, tuki- ja liikuntaelimistön tutkimista, ryhmäliikuntaa ja yksilövalmennusta sekä ohjausta että neuvontaa. Saat opintojen aikana Motiivista monipuolisesti tukea ja ohjausta hyvinvoinnin ylläpitämiseen, ja mahdollisuuden hyödyntää meidän laadukkaita liikuntapalveluitamme ja -välineitä. Ja muistathan, että opintojen aikana aloitetun motivoituneen matkan ei tarvitse päättyä valmistumiseen, vaan voit jatkaa Motiivin palveluiden parissa myös opintojen jälkeen ostamalla yksityishenkilöille suunnattuja palveluita.

Motiivin tilat

Kuva 1. Motiivi Hyvinvointipalveluiden toimisto sijaitsee LAB-ammattikorkeakoulun Lappeenrannan kampuksen 2. kerroksessa tilassa 2034. Kuva: Johanna Tielinen

Motiivin palvelut

Motiivi tarjoaa asiakkailleen hierontaa, joka sopii kaikenikäisille. Hieronnan hyöty on se, että se vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, lieventää stressiä ja rentouttaa sekä lihaksia että mieltä. Huomioimme hieronnassa asiakkaan yksilölliset tarpeet.

Motiivi toteuttaa tuki- ja liikuntaelinoireiden tutkimista, ohjausta ja neuvontaa joko etävideoyhteydellä tai lähikontaktilla. Palvelu tarjoaa asiakkaalle työkaluja, joilla hän pystyy lievittämään tuki- ja liikuntaelinoireita kuten alaselän ongelmia, olkapään oireita tai päänsärkyä. Lisäksi palvelu antaa vinkkejä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parantamiseen. Tuki- ja liikuntaelinoireiden tutkimisen yhteyteen voidaan liittää kävelyn tai juoksun analyysi, jos alaraajaoireet vaivaavat. Opiskelijat, joilla on näyttää opiskelijakortti, saavat ohjauksen ja neuvonnan ilmaiseksi.

Motiivin asiakastila

Kuva 2. Motiivi Hyvinvointipalveluiden toimiston välittömässä läheisyydessä sijaitsevat hierontatilat ja biomekaniikan sekä kuormitusfysiologian laboratoriot. Kuva: Johanna Tielinen

LAB-ammattikorkeakoulun Biomekaniikan ja kuormitusfysiologian laboratorioissa voidaan toteuttaa asiakkaalle Tuki- ja liikuntaelimistön kuntotesti – Goodfit-testistö ja InBody-kehonkoostumusmittaus. Goodfit-testistössä saadaan selville kehon koostumus, staattinen ja dynaaminen tasapaino sekä nivel- ja lihasliikkuvuus että lihasvoima eri kehonosissa. InBody-kehonkoostumus puolestaan tuottaa asiakkaalle tärkeää tietoa omista elintavoista ja niiden merkityksestä terveydelle. Mittauksesta selviää muun muassa kokonaispaino, lihasmassa, rasvaprosentti, painoindeksi ja perusaineenvaihdunta. Kummankin mittauksen jälkeen asiakas saa suullisen palautteen ja vinkkejä, miten voisi kehittää omaa hyvinvointia. MOVEO-liikuntapassilla InBody-kehonkoostumusmittauksen saa 15 euron hintaan.

Motiivi Hyvinvointipalvelut tarjoaa asiakkailleen yksilövalmennusta. Yksilövalmennuksessa tuetaan asiakkaan liikunnallista harrastusta antamalla ideoita ja uusia näkökulmia. Palvelu soveltuu erinomaisesti kuntosaliharjoitteluun, kestävyysharjoitteluun, kehonpainoharjoitteluun, kotitreenaamiseen, painonhallintaan sekä moniin muihin lajeihin ja harrastuksiin. Jos kiinnostuit tai sinulla heräsi kysyttävää Motiivin palveluista, ota yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse.

MOVEOn jäsenyys

MOVEOn jäsenyyden hankkimalla saat käyttöösi kuntosalin, mahdollisuuden osallistua ohjatuille lähi- ja etäryhmäliikuntatunneille ja palloiluvuorot kampuksen kahteen liikuntasaliin sekä alennuksia palveluihin. Tarjoamme yhteistyössä MOVEOn kanssa taukoliikuntaa lukukaudella arkisin klo 13:30 Zoomissa, taukoliikuntapisteitä omatoimiseen taukoliikuntaan, yksilövalmennusta, kuntotestausta ja tuki- ja liikuntaelinvaivojen tutkimista ja neuvontaa.

MOVEOn jäseninä olevat opiskelijat saavat -20 % alennusta Motiivi Hyvinvointipalveluiden kuntotestauspalveluista. MOVEOn jäsenet saavat lisäksi InBody-kehonkoostumusmittaukset 15 euron hintaan ja yksilövalmennuksen ilmaiseksi. Palvelut sopivat niin urheilijalle kuin kuntoliikkujalle. MOVEON jäsenyyden voit ostaa LUT shopista.

Tiimi

Motiivi Hyvinvointipalvelujen tiimissä työskentelee fysioterapia- ja terveydenhoitajaopiskelijoita fysioterapeutin ja liikunnanohjaajan ohjauksessa. Palveluissa korostuvat asiantuntijuus ja kiinnostus ihmisten hyvinvointia kohtaan. Motiivissa sinut kohdataan yksilönä. Me Ratkaisemme hyvinvointiisi liittyvät kysymykset ja rakennamme sinulle sopivan palvelukokonaisuuden yksilölliset tarpeet huomioiden.

Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä rohkeasti Motiiviin joko puhelimitse tai sähköpostitse! Löydät lisätietoa palveluistamme LAB-ammattikorkeakoulun ja LUT-yliopiston nettisivuilta sekä Motiivin Instagramista ja MOVEOn Instagramista ja Facebookista.

Ajanvaraus

Jos sinulla heräsi kysyttävää, haluat osallistua toimintaan tai ostaa palveluitamme, soita tai laita sähköpostia meille!

motiivi@lab.fi

 

Sami Jukkala
Fysioterapeutti
p. 040 635 8510
sami.jukkala@lab.fi

Pekko Pirhonen
Liikuntakoordinaattori
p. 040 725 8826
pekko.pirhonen@lut.fi