Työnhaku- ja urapalvelut

kansikuva

Työnhaku- ja urapalvelut

Urapalvelujen tehtävänä on tukea opiskelijoiden laadukasta siirtymistä työelämään. Urapalvelujen kohderyhminä ovat opiskelijat opintojen aloittamisesta ensimmäisen oman alan työpaikan saamiseen asti. Koulutuksiin ja ohjaukseen saa tarvittaessa osallistua vuoden valmistumisen jälkeenkin, ja työpaikkaportaali on auki alumneillemme pysyvästi.

Urapalvelut auttavat opiskelijoita työnhaussa ja oman urasuunnan löytämisessä. Opiskelijoille tuotettavat palvelut löydät alta. Tarkemmat tiedot palveluista löytyvät JobTeaser -alustalta, jonne pääset kirjautumaan LUTin sähköpostilla ja salasanalla. 

  • JobTeaserin Tietopankki: Jos haet tietoja valmistuneiden työllistymistilanteesta, työtehtävistä tai palkkatasoista, kannattaa etsiä ensimmäisenä täältä. Samalla löydät paljon tietoa suomalaisesta työelämästä ja vinkkejä työllistymisen tueksi.  
  • Find Your Career -itseopiskelualusta Moodlessa: Harjoittele mm. CV:n tekoa, työhaastatteluihin valmistautumista, työpaikkojen löytämistä ja oman osaamisen tunnistamista. Saat henkilökohtaista palautetta esim. työnhaun asiakirjoihin, ja palvelu on käytössäsi 24/7 koko opintojesi ajan. 

  • JobTeaser -työpaikkaportaali: Löydät työ-, harjoittelu- ja lopputyöpaikat, jotka työnantajat ovat halunneet kohdistaa juuri meidän opiskelijoillemme. Portaalista löydät myös laajan valikoiman luotettavia kansainvälisiä työpaikkoja.
  • Rekrytointitapahtumat: Luo verkostoja työnhakua varten ja opi, millaiset työnantajat kiinnostavat juuri sinua. Kampuksiemme päätapahtumien DuuniDayn ja DuuniExpon lisäksi tapaat työnantajia myös monissa pienemmissä tapahtumissa. 

  • Koulutukset, webinaarit, työpajat ja pienryhmäohjaukset: Kehitä työnhaku- ja urasuunnittelutaitojasi yhdessä muiden opiskelijoiden kanssa. 

  • Henkilökohtainen ohjaus: careerservices@lut.fi -palvelusähköposti ja henkilökohtaiset uraohjaustapaamiset.

 

Yhteystiedot

Elina Hannikainen-Himanen, Urapalveluvastaava
elina.hannikainen-himanen@lut.fi
puh. 040 573 3790

Ida-Maria Volturi, Uraohjaaja
ida-maria.volturi@lut.fi
puh. 050 463 7190

Mays Sweidan, Suunnittelija
mays.sweidan@lut.fi 
puh. 050 462 3686

Amanda Penttimies, Suunnittelija
amanda.penttimies@lut.fi 
puh. 050 479 7790