Kyselyitä opiskelijoille

kansikuva

Kyselyitä opiskelijoille

Moikka, 

Kutsumme Sinut tutkimushankkeeseen, jonka tarkoituksena on selvittää nuorten seuraamia tubettajia, sekä mielipiteitä ja kokemuksia suosittujen tubettajien hyvinvointia käsittelevistä videoista. Tutkimuksen toteuttaa Turun yliopisto. 

Kysely on tarkoitettu 15-29-vuotiaille. Kyselyyn osallistuminen on vapaaehtoista ja kyselyyn vastataan nimettömänä. 

Tutkimukseen voit osallistua vastaamalla sähköiseen kyselylomakkeeseen tästä linkistä. Tarkempia tietoja löydät klikkaamalla kyselylinkkiä. Voit myös ottaa yhteyttä Virve Pekuriseen, jonka yhteystiedot löydät alta. 

 

Virve Pekurinen, tutkijatohtori
Turun yliopisto
virve.m.pekurinen@utu.fi
p. +358294503387 


Hei!

Olen 3. vuoden sosionomiopiskelija Laurea-ammattikorkeakoulusta, Espoosta. Tavoitteenani on valmistua nyt keväällä 2023 ja teen parhaillaan opinnäytetyötäni. Opinnäytetyön tarkoituksena on kartoittaa korkeakouluopiskelijoiden kokemuksia yksinäisyydestä. Opinnäytetyö tehdään yhteistyössä Mieli Etelä-Karjalan mielenterveys ry:n, Yhes -hankkeen kanssa.

Hankkeen tarkoituksena on vähentää yksinäisyyttä kohtaamispaikkojen avulla. Kohtaamispaikkoja on sekä paikan päällä että verkossa. Kohtaamispaikat ovat matalan kynnyksen toimintaa, jotka ovat kaikille avoimia, maksuttomia ja ohjattuja.

Tavoitteena on tukea Yhes -hankkeen toimintaa yksinäisyyden ehkäisemiseksi, tutkia opiskelijoiden yksinäisyyttä ilmiönä sekä tarkastella opiskelijoiden erilaisia omakohtaisia kokemuksia. Lisäksi tavoitteena on lisätä ymmärrystä yksinäisyydelle. 

Opinnäytetyö toteutetaan laadullisena tutkimuksena kyselyn avulla. Kyselyyn vastaaminen tapahtuu sähköisesti ja täysin nimettömästi. Vastauksia analysoidaan niin, ettei ketään voi tunnistaa. Osallistuminen on vapaaehtoista ja osallistuminen voidaan keskeyttää milloin tahansa. Vastaamalla kyselyyn, annat luvan tietojen käyttöön opinnäytetyössä. Opinnäytetyön tekemiseen saattaa sisältyä henkilötietojen käsittelyä. Aineistoa säilytetään huolellisesti ja tuhotaan opinnäytetyön arvioinnin jälkeen.

Linkki kyselyyn: https://elomake.laurea.fi/lomakkeet/21166/lomake.html

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan elokuvaliput.

Mikäli haluat kysyä tai keskustella aiheesta, minuun voi rohkeasti ottaa yhteyttä sähköpostitse. Kiitos osallistumisesta! :)
 
Anne-Mari Hyppönen

anne-mari.hypponen@student.laurea.fi


LUTin opiskelijoiden kysely Lappeenrannan kampuksen bussipysäkistä.

Linkki kyselyyn