Tervetuloa kirjastoon!

Kansikuva

Tervetuloa kirjastoon!

LUT-tiedekirjasto palvelee kampuksilla ja verkossa.

Lappeenrannassa kirjasto sijaitsee kampuksen 1. rakennuksessa Galleria-aulan lähellä. Tutustu Lappeenrannan tiloihin

Lahden Mukkulankadulla kirjaston palvelupiste ja osa kirjakokoelmasta on rakennuksen 2. kerroksessa (D246). Kirjoja löytyy lisää tilasta C213, lehtiä voit lukea ja lainata tilassa A126.

Kirjaston kotisivuilta löydät kaupunkikohtaiset yhteystiedot ja palveluajat. Kulkutagin hankkineet LUT-opiskelijat/LAB-opiskelijat voivat käyttää kirjastoa omatoimisesti palvelu- ja aukioloaikojen ulkopuolellakin.

Näin pääset alkuun:

1. LUTin opiskelijana sinut rekisteröidään kirjaston asiakkaaksi automaattisesti, jotta saat käyttöoikeuden e-kirjoihin, -lehtiin ja -artikkeleihin, jotka löytyvät LUT Primosta. Muista kirjautua sisään.
  2. Painetun aineiston lainaamiseen tarvitset kirjastokortin, jonka saat käyttöösi digitaalisena lataamalla sovelluskaupasta Ex Libris Library Mobile -sovelluksen. eLIB-oppaasta löytyy tarkempia tietoja sovelluksen käyttöön.
  3. Voit lainata ja palauttaa automaateilla myös omatoimiaikoina.
  4. LUT Primossa voit uusia lainoja, tehdä varauksia ja tallentaa hakuja sekä lukea e-kirjoja ja e-artikkeleita.
  5. Myöhästymismaksut maksetaan LUT Primossa.
  6. Kirjaston oppaista löydät vastauksen moneen kysymykseen, mm. apua e-aineistojen käyttöön ja tiedonhakuun:
  7. Ilmoita kotiosoitteesi kirjastoon lukukauden loppuun mennessä.

Ota yhteyttä:

LUT-tiedekirjasto Lappeenranta: kirjasto.lappeenranta@lut.fi