TENTTIVIERAILU

kansikuva

TENTTIVIERAILU

Tenttivierailu tarkoittaa sitä, että suoritat oman korkeakoulusi opintojakson tentin jonkun toisen korkeakoulun EXAM-tenttitilassa. Lisätietoja tenttivierailusta.

 

Tenttivierailu LUTin tenttitiloissa muiden korkeakoulujen opiskelijoille

Lappeenranta

Lappeenrannassa tarvitset tenttitilaan pääsyyn kulkuavaimen. Ota yhteyttä opiskelijoiden asiakaspalveluun ja sovi kulkuavaimen lainaamisesta. Huomioi varausta tehdessäsi opiskelijoiden asiakaspalvelun aukioloajat, että ehdit hakea kulkuavaimen ennen tenttiä. Avaimen voit palauttaa myös aukioloajan ulkopuolella opintopalvelujen postilaatikkoon asiakaspalvelun oven vieressä.

Lahti

Lahdessa Niemenkadun tenttitilaan pääsee ilman kulkuavainta klo 9-16. Mikäli tenttisuorituksesi on klo 16-20 välisenä aikana, ota yhteyttä Niemenkadun pääaulan infoon klo 8-16  välisenä aikana. Infosta saa kuitattua kulkuluvan/tagin, joka pitää palauttaa tentin jälkeen. Tagin nouto ja palautus sovitaan henkilökohtaisesti pääaulan infon kanssa.

Mikkeli

Mikkelissä tenttitilaan pääsee ilman kulkuavainta kampuksen aukioloaikana klo 8-16.

Lisätietoja EXAM-tiloista.

 

Yleistä tenttivierailusta LUT-yliopistossa

Ilmoittautuminen tenttiin tehdään kotikorkeakoulun EXAM-järjestelmässä. Huomaa, että tenttivarauksesi näkyy vain kotikorkeakoulusi EXAMissa.

Sähköisessä EXAM-tentissä noudatetaan LUT-yliopiston sähköisen tenttimisen ohjeita. Vieraillessasi LUT-yliopiston EXAM-tilassa sitoudut myös noudattamaan LUT-yliopiston EXAM-tilojen käyttösääntöjä. EXAM-tiloissa on reaaliaikainen ja tallentava kameravalvonta.

LUT-yliopiston EXAM-tilojen työasemat ovat Windows-koneita, joissa on rajattu ohjelmistovalikoima. Nettiin pääsyä ei ole. Tentin aikana käytössäsi olevat ohjelmistot ja laitteet voit tarkistaa sivulta EXAM - Sähköinen tenttiminen.

Huomioithan, että sähköisessä EXAM-tentissä ei ole mahdollista käyttää paperia muistiinpanojen tai tenttivastausten kirjoittamiseen.

 

Lue seuraavat ohjeet ennen tenttisuoritustasi LUT-yliopistossa:

 

Toimiminen tenttikoneella

Tenttikoneelle ei tarvitse erikseen kirjautua.

Aloita klikkaamalla pikakuvaketta 1. EXAM. Selaimen aloitussivuna on EXAMin kirjautumissivu. Valitse Haka-organisaatiovalikosta oma korkeakoulusi ja kirjaudu EXAMiin oman korkeakoulusi tunnuksilla.

 

Tenttivierailu LUTin opiskelijoille

Kun varaat tenttiajan toisen korkeakoulun tenttitilasta, tutustu tarkkaan korkeakoulun tenttiohjeisiin ja sääntöihin. TÄRKEÄÄ: Varmista etukäteen, että tenttikoneella on tentissä tarvittavat ohjelmat.

Katso ohje: Tenttiajan varaaminen toisen korkeakoulun tenttitilasta